2023년 3월 23일 목요일

K-ETA biedt elektronische visa voor binnenkomst in Korea van over de hele wereld.

K-ETA biedt elektronische visa voor binnenkomst in Korea van over de hele wereld.

Verschil tussen Visa en paspoort

Wat voor soort systeem is K-ETA? Buitenlanders die Korea bezochten, moesten voorheen het visumafgifteproces doorlopen. U kunt Korea echter bezoeken zonder een visum te verkrijgen via K-ETA. Met K-ETA kan het binnen 24 uur worden afgegeven als u zich online aanmeldt, en kunt u het land snel en gemakkelijk binnenkomen zonder het screeningproces te doorlopen.

verblijfspaspoort

K-ETA is een systeem waarmee buitenlanders die Korea bezoeken gemakkelijk zonder visum toegang kunnen aanvragen. Als u zich online aanmeldt, kan het binnen 24 uur worden afgegeven en kunt u het land snel en gemakkelijk binnenkomen zonder het screeningproces te doorlopen.

buitenlands visum

K-ETA is een systeem dat het Koreaanse immigratieproces soepeler maakt, waardoor buitenlanders Korea gemakkelijker kunnen bezoeken. Hierdoor kunnen zowel de toeristische sector van Korea als de internationale uitwisseling en communicatie worden bevorderd. Daarom kunnen buitenlanders die Korea bezoeken veiliger en handiger reizen met K-ETA.

nieuw paspoort

Er zijn veel voordelen van K-ETA. Allereerst, aangezien u vooraf een visum via internet kunt aanvragen, wordt onnodige wachttijd in het Koreaanse immigratieproces verkort. Bovendien kan van K-ETA worden verwacht dat het de kosten verlaagt omdat er geen vergoedingen of kosten verbonden zijn aan de afgifte van visa. Bovendien zal K-ETA vriendelijkere diensten verlenen aan buitenlanders die Korea bezoeken, en zal de Koreaanse regering buitenlandse toeristen actiever kunnen aantrekken.

k-eta vervaldatum

Daarnaast is de Koreaanse regering voornemens om via het K-ETA-systeem actiever buitenlandse toeristen aan te trekken. Buitenlanders kunnen Korea gemakkelijker en gemakkelijker bezoeken via K-ETA, wat een grote bijdrage zal leveren aan de ontwikkeling van de Koreaanse toeristenindustrie.

k-eta fotoformaat

Het K-ETA-aanvraagproces is eenvoudig. Als u de K-ETA-toepassingssite op internet bezoekt en uw persoonlijke gegevens en reisplan enz. invult, wordt de uitgifte na screening beslist. Bovendien, als u de afgegeven K-ETA uitprint en meeneemt voor vertrek, is het immigratieproces snel en eenvoudig.

APPLY FOR K-ETA

댓글 없음:

댓글 쓰기

Share this